Posjetioci akva-parka na Bahamima se spuštaju niz tobogan nevjerovatnom brzinom od 55 kilometara na sat do providnog tunela dugačkog 18 metara, koji prolazi kroz bazen u kojem plivaju ajkule


Adrenalin će vam sigurno proraditi ukoliko se uputite u Nasau, glavni grad Bahama i dan provedete u hotelskom kompleksu i vodenom parku “Atlantis paradajs” jer ćete imati priliku da se nađete oči u oči sa krvoločnim morskim nemanima.

U akva parku, koji obuhvata površinu od 570 hektara možete da vidite sve, od malenih pirana do ogromnih ajkula, a akvarijum možete da obiđete šetnjom kroz mračne i tihe tunele.



U kompleksu ima dvanaest bazena i osamnaest tobogana, uključujući naročito popularan tobogan koji prolazi kroz bazen sa ajkulama nazvan “Maja Hram” imitaciju hrama plemena Maje.


Posjetioci se spuštaju niz tobogan nevjerovatnom brzinom od 55 kilometara na sat do providnog tunela dugačkog 18 metara, koji prolazi kroz bazen u kojem plivaju ajkule. Tokom prolaska kroz tunel bićete u prilici da izbliza pogledate krvoločnog predatora od kojeg će vas djeliti svega nekoliko centimetara stakla.



Pored tobogana od kojeg će vam zastati dah, za one manje avanturistički nastrojene postoje još četiri manja tobogana koja pružaju dosta zabave.








Objavi komentar

 
Top