Hang Mioku, bivša manekenka iz Koreje, živi je dokaz svih loših strana ovisnosti o korekcijama lica plastičnom kirurgijom. Ubrizgavanjem kuhanog ulja i silikona s crnog tržišta toliko je deformirala lice da je ne prepoznaju niti vlastiti roditelji!


Nakon što se potpuno 'navukla' na injekcije silikona, kako bi joj lice bilo nježnije, mekše i glađe već u dobi od 28 godina, liječnici su u jednom trenu počeli odbijati korejsku manekenku Hang Miouku.


Naime, lice joj je već počelo naočigled čudno 'bujati'. Nažalost, Hang se nije više mogla oduprijeti bizarnoj ovisnosti, pa je sama započela s eksperimentiranjem. Prema pisanju Daily Maila, Hang Mioku je injekcijom u lice ubrizgala čitavu bocu silikona s crnog tržišta, nakon čega je sama počela kuhati i ulje! Hang Mioku je danas stara 48 godina i nakon više od desetljeća amaterskog ubrizgavanja opasnih sastojaka u lice, ta bivša manekenka i fotomodel danas izgleda - zastrašujuće. Lice joj je potpuno izobličeno, otečeno do neprepoznatljivosti. Zapravo, njezino je lice doživjelo takvu dramatičnu promjenu da je ne prepoznaju ni vlastiti roditelji..

Spas u zadnji čas: Izvadili joj 60 grama ulja i silikona, te 200 grama 'raznih supstanci', no deformacija ostaje - zauvijek


Nakon što je priča o Hang Miouku objavljena na korejskoj televiziji, javilo se tisuće suosjećajnih gledatelja, kako bi pomogli nesretnoj ovisnici o 'plastičnjacima' prikupiti novac za korektivne operacije, kojima bi barem spasila teško narušeno zdravlje. Ukupno je 10 operacija bilo potrebno da bi kirurzi iz njezinog lica odstranili 60 grama silikona, prokuhanog ulja i drugih stranih i opasnih tvari. Dodatnih su 200 grama raznoraznih supstanci izvukli iz njezinog vrata. Usprkos tome, lice Hang Mioku će zauvijek ostati deformirano i prepuno ožiljaka od nebrojenih uboda injekcija. Ta je bivša korejska manekenka ovisnica o plastičnoj kirurgiji na kraju priznala kako bi najviše voljela vratiti svoje 'staro' lice.








Objavi komentar

 
Top